Nagyon szeretem a lecsót,ezt az ízvilágot adja vissza ez a recept.
9 db csontos sertés karaj
2 vöröshagyma
2 lilahagyma
sok fokhagyma
6-7 paradicsom
3-4 TV paprika
só,bors
olaj
Előző este kiklopfoltam a húsokat és befűszereztem sóval és borssal. Fokhagymát reszeltem és oliva olajjal jól összekevertem egy nagy tálban őket. Lefedve egy éjszakán át a hűtőben hagytam.
Másnap a húsokat mindkét oldalukon egy serpenyőben elősütöttem, majd a kiolajozott tepsibe sorakoztattam őket. A tetejükre vágtam lilahagymát, vöröshagymát, darabolt és egész fokhagymát dobáltam rá. A paradicsomokat és paprikákat felszeleteltem, és beborítottam velük a húsokat.
Alufóliával fedve 200 fokon sütöttem egy órát. Ezután levettem a fóliát és pirosodásig sütöttem.
Nagy sikert aratott!
RitA